ویتامین های ضروری برای باردار شدن (بخش اول)
ویتامین های ضروری برای باردار شدن (بخش اول)

ویتامین های ضروری برای باردار شدن (بخش اول)، اگر شما هم برای باردار شدن تلاش می کنید، مکمل هایی مانند آهن و روی می توانند در این زمینه به شما کمک کنند. بنابراین یک رژیم غذایی متعادل با انواع خاصی از غذاها می توانند در جهت رسیدن به هدفتان موثر باشند. در این مطلب ۵ ماده غذایی که در باردار شدن تاثیر گذارند را معرفی می کنیم. با ما همراه باشید.

  1. روی (Zinc)

در ماه گذشته مطالعه ‌ای از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا در جلسه سالیانه جامعه فیزیولوژیکی آمریکا صورت گرفت و نشان داد که کمبود روی می ‌تواند تاثیری منفی بر رشد تخمک ها داشته باشد.

این مطالعه بر روی موش‌ ها صورت گرفت و یک مطالعه انسانی نیست، اما جیمز هستر، نویسنده اصلی این مطالعه گفت که تحقیقات اخیر صورت گرفته در آزمایشگاه نشان می‌ دهد که روی ” تنظیم‌ کننده اصلی سلول های تخمک ” است.

روی در تقسیم تخمک، لقاح، تنظیم DNA و رشد جنین نقش دارد.

هستر می گوید: “آخرین پروژه ما نشان می‌ دهد که نیاز روی حتی زودتر از آنچه ما فکر می ‌کردیم شروع می ‌شود. روی تنها یک قطعه مهم از این پازل است.”

او همچنین گفت: “زنانی که برای باردار شدن تلاش می ‌کنند باید کاملا در مورد روی مصرفی در رژیم غذایی خود  و شریک زندگیشان فکر کنند، اما آن‌ ها باید در مورد کل رژیم غذایی و سایر عوامل سلامتی نیز فکر کرده و از آن ها غافل نشوند. روی تنها یک قطعه مهم از این پازل است.”

اگر از یک رژیم غذایی سالم بهره می برید و یک مکمل دریافت می کنید، کمبود روی نخواهید داشت، پس احتمالا نیازی به آزمایش دادن ندارید.

هستر گفت: “مخصوصا اگر زنان در معرض عوامل خطرناک دیگری مانند نا امنی غذایی، اختلالات گوارشی (دستگاه گوارش) یا یک رژیم غذایی یا شیوه زندگی غیر معمول باشند، سطوح مواد مغذی و ویتامین ها موضوعی قابل بحث است.

مقدار روی توصیه شده ۸ میلی گرم در روز برای زنان بالغ و ۱۲ میلی گرم در روز در دوران بارداری و شیردهی می باشد. همچنین هستر اشاره می کند که زنانی که به دنبال تلاش برای دریافت مقدار روی بیشتری هستند، باید مراقب باشند چون مقدار روی بیش از حد می ‌تواند با جذب مس و متابولیسم تداخل داشته باشد.

  1. کولین:

کولین ویتامینی است که ۹۰ درصد آمریکایی ‌ها به اندازه کافی از آن بهره ‌مند نیستند. در حقیقت تنها ۵ تا ۱۰ درصد زنان باردار از دستورالعمل‌ های مصرف آن استقبال می‌ کنند.

الیزابت شاو، یک متخصص تغذیه ای از کالیفرنیا معتقد است: “کولین برای ارتقاء سلامتی در تمام مراحل زندگی ضروری است اما برای سلامت مغز هم بسیار حیاتی است چرا که مغز در طول زندگی در حال شکل گیری است، علاوه بر این مصرف کولین از حیث جلوگیری از کاهش شناختی تاثیرگذار است.” غذاهای بسیاری از جمله زرده تخم مرغ، لوبیا، جگر حاوی کولین می باشد.

شاو گفت: رژیم غذایی غنی از گوشت، تخم مرغ و سبزیجات سبز می تواند به افراد کمک کند تا مقدار کولین کافی را دریافت کنند. مصرف روزانه توصیه شده برای کولین ۵۵۰ میلی گرم در روز است.

برگرفته از سایت مجله سلامت