ویتامین های ضروری برای باردار شدن (بخش دوم)، تلاش برای باردار شدن؟؟ شما می خواهید با اطمینان از اینکه به خوبی غذا می خورید بهترین شانس ممکن را به بدن خود بدهید. چه مکمل ها و ویتامین هایی در برنامه مصرف روزانه شما قرار ندارند در حالیکه مصرف آن ها ضروریست؟ مهم تر از آن، آیا شما هر چیزی که نیاز دارید را از مکملهای غذایی استاندارد خود دریافت خواهید کرد؟ در اینجا پنج ویتامین، ماده معدنی و مواد مغذی وجود دارد که طبق تحقیقات انجام شده مشخص شده که به باروری کمک می کنند.
-
امگا ۳
اسید داکوساکاشنائیک (DHA) برای رشد مغز و چشم نوزاد ضروری است. یک مطالعه انجام شده در سال ۲۰۱۶ در مجله اروپایی زنان و زایمان و زیست شناسی باروری به این نتیجه رسید که مصرف مکمل امگا ۳ با کاهش ۵۸ درصدی در احتمال تولد نوزادان زودرس ( نوزادان متولد شده قبل از ۳۴ هفته ) و کاهش ۱۷ درصدی در زایمان با پارگی کیسه آب ( نوزادان متولد شده قبل از ۳۷ هفته ) همراه بوده است.
مجله پزشکی نیوانگلند در طی همان سال گزارش داد که مصرف امگا ۳ مادر در سه ماهه سوم بارداری، خطر آسم و عفونت های دستگاه تنفسی را حدود یک سوم کاهش داده است. شاو معتقد است که مصرف مطلوب برای زنان باردار و شیرده، ۷۰۰ میلی گرم در روز ایکوزاپنتائوئیک اسید (EPA) و DHA، با حداقل ۳۰۰ میلی گرم به عنوان DHA است.
-
پروبیوتیک
پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در هر دو نوع غذا و مکمل برای تقویت روده سالم ضروری هستند. در حال حاضر هیچ مقدار توصیه شده ای وجود ندارد، اما Shaw توصیه می کند به آرامی مصرف خود را افزایش دهید.
شاو می گوید: “جای تعجب نیست، سلامت روده جنین به دوران بارداری نیز بسیار مرتبط است.”
-
آهن
این ماده معدنی برای تشکیل اکسیژن سلول های قرمز خون بسیار حیاتی است.
Tammy Lakatos و Lyssie Lakatos، متخصصان تغذیه از نیویورک معتقندند که آهن سطح انرژی شما را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد. زنان باردار باید سطح آهن بدن خود را از طریق آزمایش خون چک کنند، سپس با توجه به میزان آهن خون مصرف آهن مورد نیازشان مشخص می شود.
موسسه ملی بهداشت ایالت متحده مصرف آهن را در زنان بزرگسال ۱۸ میلی گرم در روز، در دوران بارداری ۲۷ میلی گرم و در دوران شیردهی نیز ۹ میلی گرم تعیین کرده است.
متخصصان تغذیه می گویند قبل از اضافه کردن یک مکمل اضافی یا مولتی ویتامین، با پزشک خود مشورت کنید.
آن ها معتقدند: “زنان در طول مدت بارداری از میزان کمبود آهن مورد نیاز بدنشان بیشتر مطلع هستند اما اغلب آن ها نمی دانند که قبل از بارداری باید این کمبود آهن را جبران کنند. سطوح پایین آهن قبل از تخمک گذاری ممکن است منجر به عدم تخمک گذاری شود. دریافت آهن بیشتر، هنگامی که تصمیم به باردار شدن گرفتید، ممکن است به جلوگیری از مشکلات کم خونی در هنگام بارداری نیز کمک کند.”
برگرفته از سایت مجله سلامت